WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog
  Telefon: +49 8231 9595990

  Dizenjoni këshilla për të rritur konvertimin tuaj

  A nuk ju ndihmon faqja juaj kryesore për këtë?, Merrni mjaftueshëm konvertimet e pritshme? Sie benötigen etwas, që mund t’ju ​​ndihmojë ta hartoni në mënyrë efektive, për të arritur një konvertim më të lartë. Për të marrë një faqe në internet të konvertueshme, ju duhet ta dizajnoni në atë mënyrë, që përdoruesit tërhiqen prej tij. Gjej nje menyre, si të vendosni një video interesante dhe tërheqëse, Jini në gjendje të shihni provat tuaja shoqërore dhe të zbatoni një metodë, të konvertohet, kudo që të jeni në faqen kryesore.

  Këtu janë disa këshilla të zgjuara, të cilat ju duhet t'i zbatoni për shndërrim të lartë

  1. Provo, Mos futni çdo element në faqen tuaj kryesore. Kjo mund të çojë në të, që faqja juaj kryesore të duket si një faqe, e cila sapo është mbushur me kaq shumë elementë, se është e mbingarkuar. Përqendrohuni në atë, ajo që është e rëndësishme për auditorin, kur viziton faqen tuaj të internetit për herë të parë. Mund të jetë historia juaj, një përshkrim të shkurtër video, Fotografi etj. e tij.

  2. Mos harro, që ju krijoni faqen tuaj të internetit për përdoruesit, jo per veten. Nëse planifikoni, hartoni ose ridizajnoni faqen kryesore të faqes tuaj të internetit, prandaj sigurohuni, se është projektuar të jetë i orientuar drejt klientit. Faqja juaj kryesore duhet të jetë e lehtë për të lundruar dhe menyja duhet të jetë e qartë kur drejtohet.

  3. Supozohet, përmbajtja video tërheq më shumë vëmendjen e përdoruesit sesa teksti ose imazhet. hulumtimet tregojnë, që arrihen më shumë konvertime në marketingun e përmbajtjes së bazuar në video sesa me të tjerat. Kështu që mund të filloni me një video të shkurtër të mundshme 2 Përgatitni procesverbalet, shfaqni prezantimet dhe vendoseni videon në faqen kryesore. Mos harro, shtoni informacione të rëndësishme.

  4. Ndani reagimet bujare nga klientët tuaj si dëshmi. Këto ndihmojnë klientët ose perspektivat tuaja, te besoj ne ty. Do të tregojë, se ju punoni për njerëz të vërtetë dhe asgjë nuk është e gabuar me premtimet tuaja.

  5. Ajo ofron ndërveprim të këndshëm të përdoruesit ndërsa lëvizja dhe thjesht heqja dhe shtimi i elementeve krijon fokusin pikërisht atje, ku duam përqendrimin e tyre.

  Nëse vazhdoni të keni probleme, Arritni konvertime përmes faqes tuaj fillestare, duhet t'i keni parasysh këto këshilla.