WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog
  Telefon: +49 8231 9595990

  Disa lidhje me renditjen e lartë të SEO

  SEO ka një reputacion të keq, të njihet si një nga taktikat më të vështira të marketingut, në mënyrë që të ketë sukses. Ne nuk do të tregojmë, se SEO është e lehtë, por ne nuk duam, që ju besoni, që përshkallëzimi i renditjes tuaj SEO është jashtë ligës tuaj. Kur bëhet fjalë për strategjitë SEO, ju mund të merrni një afat të gjatë, vendos një strategji shumë të ndërlikuar, që do t'ju ndihmojë, Vendoseni në faqet e para të rezultateve të kërkimit për secilin term kërkimi.

  Këtu janë 5 mundësi të vogla, për të përmirësuar renditjen tuaj SEO.

  # 1: Strukturieren Sie den Inhalt nach Lesbarkeit

  Ein Teil des SEO-Ranking-Faktors einer Website ist die Seitendauer, d. H. Sa kohë qëndron vizitori në këtë faqe. Ka disa këshilla, për të siguruar, që vizitorët të mos kërcejnë nga faqja juaj. Një nga mënyrat më të rëndësishme është ajo, Për ta bërë përmbajtjen të lexueshme.

  përdorim, um Inhalte leserfreundlich zu gestalten

  • H2-, H3- und H4-Header

  • Fett und kursiv geschrieben, um längere Absätze aufzubrechen oder einen Satz hervorzuheben

  • Bilder, nëse është e mundur, në mënyrë që përdoruesi të kuptojë, per cfare flet faqja, anstatt sie nur zu lesen

  • Aufzählungszeichen, për të treguar pikat, pa shtuar fjalë të panevojshme

  Wenn Ihr Inhalt mit fehlerhaften Links gefüllt ist, te te 404 Faqet kryesore, lexuesit tuaj dhe motori i kërkimit Google do të jenë të pakënaqur me ju. Kur lexuesit duan të klikojnë, për të lexuar ose parë përmbajtje të tjera, për të cilën keni raportuar, dhe lidhjet janë të prishura, ju jap një përvojë të keqe.

  # 3: Ignoriere die Meta-Beschreibung nicht

  Die Meta-Beschreibung hat nichts mit dem SEO-Ranking zu tun. Ajo ka një ndikim në të, nëse përdoruesit klikojnë ose jo në përmbajtjen tuaj. Ju mund të përmirësoni renditjen tuaj SEO me një përshkrim meta vrasës, që i detyron njerëzit ta bëjnë këtë, për të klikuar mbi artikullin tuaj.

  Përdorni përshkrimin meta, për të vjedhur vëmendje shtesë dhe për të inkurajuar kërkuesit që ta bëjnë këtë, Preferoni përmbajtjen tuaj ndaj të tjerëve.

  # 4: Alten Inhalt aktualisieren und erneut veröffentlichen

  Kompetenz ist der Schlüssel zu einer Marketingstrategie. Nëse faqja juaj e internetit tashmë ka postime në blog, müssen Sie im Wesentlichen nicht regelmäßig neue Inhalte schreiben

  Sie können alte Beiträge durchgehen, të shikosh, Çfarë mund të bëni, për t’i improvizuar ato, për të përditësuar ose përmirësuar informacionin, dhe pastaj ribotojeni atë me një datë të re.

  Gjithmonë renditni përmbajtjen tuaj në këtë mënyrë, që të krijoni një lidhje të besueshme me vizitorët e rinj të faqes në internet. Kjo rrit kohëzgjatjen dhe gjasat e faqes, shndërroni një vizitor në një plumb.