WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog

  gjera per te bere, kur tabelat tuaja të bien

  SEO-Tools

  A e dini se çfarë është më e keqja? Jo, Duke parë një film horror vetëm natën pa energji elektrike, nuk është aq e tmerrshme sa të bësh renditjen e motorëve të kërkimit. Në mënyrë të pavarur nga, nëse renditjet u rrëzuan me disa numra ose anash 1 ne faqe 3 janë ulur, gjithçka është e frikshme, nëse shihni, Që tabelat e drejtuesve të bien si një mollë nga një pemë. Më stresuese se kaq është pyetja: “Çfarë duhet të bëni tani?”

  Ebb dhe flow janë të zakonshme në Google. Kjo përfundimisht do t'ju kujtojë, që Google rregullisht bën ndryshime në algoritmin e tij, edhe pse nuk është mirë, nëse kjo çon në një rënie të gradës. Ja çfarë mund të bëni në një situatë të tillë:

  1. Kontrolloni, cila gradë anësore zbret – Kur shihni që uebfaqja juaj po bie në rang, filloni të analizoni. Kontrolloni, cila faqe e faqes tuaj të internetit po bie në rang. Shkoni te tastiera e kërkimit, atje do të gjeni statistika dhe grafikë, kush do ju tregoje detajet. Pasi të keni koduar, cilat faqe dhe fjalë kyçe shkaktojnë rënie të gradës, ju mund të analizoni konkurrentin tuaj, sa mire e ben.

  2. Mbani një sy në konkurrentin tuaj – Google gjithmonë i vë në dispozicion faqet e internetit dhe kompanitë, që u ofrojnë përdoruesve përmbajtjen dhe përvojën më të mirë. Pra kontrolloni, cilët konkurrentë janë mbi ju. Mos mendoni se ndikon në renditjen tuaj, por si mënyrë, Marr informacion.

  3. Ndryshoni fjalët kyçe dhe renditjen – Pasi të keni bërë ndryshimet e duhura, mund të përdorni meta etiketat përfshirë titullin, Ndryshoni fjalët kyçe dhe përshkrimin në përputhje me rrethanat. Mbaje parasysh atë, që përmbajtja më e mirë merr një renditje më të mirë.

  4. Përditësimi në kohë i përmbajtjes – SEO nuk është një proces një herë ose njëmujor. Nëse doni rezultate pozitive, ju duhet të punoni rregullisht për të. Bëhuni gati për një ulje të nivelit, kur dikush tjetër është më mirë se ju. Duhet të përpiqeni shumë dhe të jepni më shumë për të në mënyrë të rregullt. Thjesht përsëritni procesin e kontrollimit të renditjes së motorëve tuaj të kërkimit, duke ndryshuar metrikën e kërkuar, analiza e konkurrentëve dhe përditësimet e përmbajtjes.

  Nëse doni të dini më shumë për të, bisedoni me një agjenci SEO si ne, që do t'ju ndihmojë, për të dalë nga situata.

  Videoja jone
  Merrni kuotë falas