WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog
  Telefon: +49 8231 9595990

  Breadcrumbs dhe thelbi i tyre në optimizimin e motorëve të kërkimit

  Bukëza është një menu minutë në krye të një faqeje, die zur Unterstützung der Navigation verwendet wird. Ajo tregon rrugën për në faqen kryesore nga faqja aktuale, ti je ndezur. Thërrimet e bukës fillojnë nga faqja fillestare, e ndjekur nga emri i kategorisë dhe faqja aktuale. Çdo hap, kush vjen në rrugë, mund të klikohet.

  Duhet ta dish, cila nga thërrimet e mëposhtme është më e mira për faqen tuaj, para se t'i shtoni ato në faqen tuaj.

  a) Thërrime bukë të hierarkisë – Këto njihen gjithashtu si thërrimet e bukës me bazë vendndodhjeje dhe janë llojet më të zakonshme të thërrimeve të bukës. Ata i informojnë përdoruesit, ku jeni tani dhe si mund të ktheheni në faqen kryesore.

  b) Atribut-Brotkrumen – Kjo u shfaqet përdoruesve, cilat atribute klikuan.

  c) Thërrime buke me gradient – Kjo është ajo ku përdoruesit mund të shohin faqet që kanë vizituar, siç është historia e shfletimit.

  Bedeutung von Semmelbröseln

  • Brotkrumen bieten die beste Benutzererfahrung. Këto i ndihmojnë vizitorët, uebfaqja është më e lehtë për të lundruar. Ai inkurajon përdoruesit ta bëjnë këtë, eksploroni faqen e internetit në tërësi dhe zbuloni veçoritë dhe faqet e reja.

  • Edhe pse norma e fryrjes nuk është faktori i drejtpërdrejtë, që ndikon tek ata, mund të ndihmojë SEO drejtpërdrejt. Një normë e lartë e kërcimit është gjithashtu një shqetësim i përvojës së përdoruesit, për të cilat thërrimet e bukës mund të ofrojnë një zgjidhje.

  • Gjëja më e mirë për thërrimet e bukës është, se edhe Google e do këtë.

  Ekspertët më të mirë të SEO e supozojnë atë, që Google përdor thërrimet e bukës për të griluar dhe klasifikuar përmbajtjen.

  SEO Best Practices

  a) Siguroni shikueshmëri për përdoruesit – Edhe pse është e qartë, se shumë stilistë të uebfaqeve në thelb po fshehin thërrimet e bukës, siç janë të mendimit, se nuk është i përshtatshëm për dizajnin. Kjo nuk është e drejtë. Nëse është projektuar mirë, thërrimet e bukës mund të përmirësojnë pamjen e faqes në internet, në vend që ta zvogëlojë atë.

  b) Pozicionimi i thërrimeve të bukës – Ju duhet të vendosni thërrimet e bukës nën shiritin e navigimit ose në krye të faqes. Kjo është një praktikë e zakonshme dhe auditori e pret atë, që thërrimet e bukës janë standarde.

  c) Bëjeni miqësor me celularin – Nëse dëshironi të bëni thërrimet e bukës të dukshme në telefon, sigurohu, se fonti është mjaft i madh, në mënyrë që lidhjet të mund të klikohen. Mos i fshihni dhe mos i bëni të duken si butona.

  Thërrimet e bukës sigurojnë këtë bërthamë, që e veçon uebfaqen tuaj nga të tjerat dhe e bën veten të dukshme në grupin e synuar. Ju duhet të ktheheni në mënyrë të përsëritur, për të bërë më shumë biznes me dyqanin tuaj elektronik.