WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog
  Telefon: +49 8231 9595990

  Optimizimi i imazhit për Kërkimin e Imazheve në Google SEO

  Suchmaschinen optimierung

  ne te gjithe e dime, që fotografitë ose grafikët mund të transmetojnë një mesazh më shpejt se teksti. Sepse mendja njerëzore kryesisht përpunon imazhe, fotografitë janë mënyra më e mirë për të shkuar, për të komunikuar një mesazh. Grafika efektive mund të ndryshojnë informacionin, që dëshironi të përcillni, me shenja, fotografi, Gjeste, Kaloni postera ose reklama të shkurtra.

  Pse SEO e motorit të kërkimit është e rëndësishme?

  SEO është e rëndësishme për çdo biznes, i cili dëshiron të gjenerojë trafik organik. Por njerëzit, të cilët janë plotësisht të fokusuar në përmbajtje me cilësi të lartë dhe një faqe në internet të mirë, thjesht injoroni fotot, që ata kanë përdorur në faqen e tyre të internetit. Shtë e rëndësishme për çdo pronar biznesi, të ketë një faqe në internet me imazhe të optimizuara.

  Ketu eshte, pse ka rendesi

  1. Kur imazhet tuaja të përdorura në faqe janë optimizuar, faqja juaj do të ngarkohet më shpejt.

  2. Kur të keni bërë kërkimin e imazhit për uebfaqen, vendosini ato në krye të kërkimit të figurës.

  3. fotografi, që duan të tregojnë histori ose të përshkruajnë motivin, mund të bëjë që përmbajtja e imazhit tuaj të bëhet virale.

  4. fotografi, miqësore me SEO, d. H. Janë optimizuar, ofroni një përvojë miqësore për përdoruesit.

  Si mund të optimizoni imazhet për SEO??

  • Ndërsa përcaktoni madhësinë e duhur të figurës, pikselët janë të rëndësishëm, të cilat përcaktojnë gjatësinë dhe gjerësinë e figurës. Zvogëlimi i imazhit, pa kompromentuar cilësinë, punon mire. Ju madje mund të përdorni mjete për të ndryshuar madhësinë e figurës për këtë.

  • Kuptoni llojin e skedarit, i cili është i përshtatshëm për të përmirësuar faqen tuaj të internetit. Ka shumë formate skedarësh në dispozicion, përfshirë JPEG, PNG, JPG, GIF etj. JPEG mund të jetë më i miri në disa raste, pasi ofron cilësinë më të mirë për madhësi të vogla të imazhit. PNG mund të jetë i shkëlqyeshëm për shkak të madhësisë së tij të vogël të skedarit.

  • Përdorni një skedar përkatës kur ruani një skedar. Një emër skedari, kush përshkruan, për çfarë bëhet fjalë në foto, d. H. Përdorimi i fjalëve kyçe, mund te ndihmoj, Ruani performancën e SEO.

  • Sigurimi i etiketave alt për imazhet lejon që motori i kërkimit të indeksohet siç duhet. Provo, Përfshini fjalë ose fraza përkatëse, megjithatë, mos përdorni fjalë kyçe.

  • Shtoni tekst të mjaftueshëm dhe përkatës, kush mund të përshkruajë, për çfarë bëhet fjalë në foto, përndryshe motori i kërkimit nuk mund të identifikojë, asaj që i referohet fotografia.

  SEO e Imazheve ose Kërkimi i Imazheve SEO mund të marrë pak kohë dhe përpjekje, megjithatë, çojnë në rezultate të mira. Pra, thjesht ndiqni hapat e dhënë dhe filloni me SEO të imazhit, për të vlerësuar faqen tuaj të internetit për pyetjet e kërkimit të imazhit.