WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog
  Telefon: +49 8231 9595990

  Mjetet më të mira për marrjen e të dhënave të fjalëve kyçe

  Marrja e të dhënave për fjalët kyçe është ende një nga opsionet më të mira, um Ideen für die besten Keywords zu erhalten. Fjalët kyçe janë rrënja e çdo reklame ose fushate marketingu. Është e rëndësishme, për t’i marrë këto të dhëna me vëmendjen dhe mirëkuptimin e duhur. Duhet të kesh kujdes, çfarë të dhënash do të merrni.

  Beste Tools für Keyword-Daten

  Trendet e Google

  Google Trends bietet Ihnen nicht die Datenmenge, i cili bazohet në pyetjet e kërkimit, por ju jep një kuptim të vlefshëm të pyetjeve aktuale të kërkimit. Gjithashtu ju tregon fjalët kyçe më të zakonshme dhe më të përdorura, të cilat lidhen me kushtet, që ju po kërkoni. Tendencat e të dhënave janë anonime, të përcaktuara dhe të përbëra në mënyrë kategorike. Ju mund ta përdorni këtë mjet për të gjetur kërkimet më të shpeshta.

  Wordtracker

  Mit diesem Tool erhalten Sie die Daten, e cila mund të matet në kohën e kriptimit të fjalëve kyçe. Ky mjet është mjaft i thjeshtë dhe i lehtë për t’u përdorur dhe thjesht duhet të shtypni termin në shiritin e kërkimit. Është e rëndësishme, se nuk po rrezikoni çështjen e përgjithshme të artikullit tuaj, për t'i përputhur ato me një fjalë kyçe, qe te ndihmon, renditet lartë në motorët e kërkimit. Nëse kjo nuk lidhet me përmbajtjen tuaj, vizitorët largohen nga siti të mërzitur. Nuk është një mënyrë e mirë, për të ndërtuar një marrëdhënie.

  Wordtracker Scout

  Wordtracker Scout ist eines der besten Tools und Plugins für Google Chrome. Me këtë shtojcë ju mund të analizoni një faqe në internet, për të identifikuar dhe kuptuar referencat e fjalëve kyçe, çfarë po bëjnë konkurrentët e tjerë. Ky mjet është shumë efektiv në nxjerrjen e të dhënave të fjalëve kyçe. Ju mund të sinkronizoni të dhënat tuaja, kështu që mund t'i shihni më vonë.

  AnswerThePublic

  Es ist ein kostenloses Tool, me të cilat mund të kontrolloni frazat, që janë të rëndësishme për një fjalë kyçe specifike. Informacioni ndahet në pyetje dhe kërkime përkatëse. Kjo është një zgjedhje e mirë, kur doni të nxirrni të dhënat e fjalëve kyçe për përdorimin tuaj.