WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog
  Telefon: +49 8231 9595990

  përdorues- dhe shkruaj motorin e kërkimit miqësor

  Shkrimi i përmbajtjes efektive nuk do të thotë, që ju të shkruani përmbajtje, die alle Ihre Gedanken zu irgendetwas enthalten, ose ktheni të gjitha njohuritë tuaja të marketingut në një artikull. Përkundrazi, duhet të jetë një, e cila është miqësore si për përdoruesit ashtu edhe për motorin e kërkimit. Duhet të jetë e lehtë për të dy, kuptojnë mesazhin dhe vizionin e të shkruarit.

  Definieren Sie Ihre Ziele

  Analysieren Sie zunächst Ihre Ziele und Ziele als Unternehmen. Kërkoni metoda, për të gjeneruar shitje nga faqja juaj e internetit? Përcaktoni qëllimet tuaja, Çfarë lloj përmbajtje duhet të synoni. Përderisa qëllimet tuaja nuk janë të përcaktuara, ju nuk mund të shkruani përmbajtje të dukshme.

  Betrachten Sie Ihre Zielgruppe

  Është e rëndësishme, që e njihni auditorin tuaj, kur shkruani përmbajtje për blogun ose faqen tuaj të internetit. E para, cfare duhet te besh, është identifikimi i grupit të synuar, për të cilat ju shkruani përmbajtjen. Ju duhet të identifikoni gjithçka rreth tyre, sa vjec eshte ai, preferencat, gjinore, Rajoni etj. Mos i injoroni ato, nëse doni të synoni klientët dhe të rrisni konvertimet me përmbajtjen tuaj si pjesë e fushatës suaj SEO.

  Erstellen Sie Hyperlinks

  Nichts kann frustrierender sein, sesa të nënvizosh çdo fjalë të pestë në një fjali me ngjyrë blu. E bën leximin të vështirë dhe irritues. Por nëse këto lidhje janë kuptimplota dhe të rëndësishme në përmbajtjen tuaj për lexuesin, sigurohuni që të siguroni një lidhje me një faqe tjetër. Nëse doni të përfaqësoni, që faqja juaj e internetit është një burim informacioni të rëndësishëm, lidhni përmbajtjen me një blog ose faqe tjetër në faqen tuaj të internetit.

  Erstellen Sie kleine Absätze

  Nuk eshte e nevojshme, se paragrafët duhet të përmbajnë gjithmonë një fjali, që pasqyron temën, ose si fjali trupore dhe si fjali përfundimtare. Përdorni pushimet e paragrafëve, për të ndihmuar lexuesin, përmbajuni përmbajtjes dhe kënaquni me artikullin. Askush nuk do të lexojë të gjithë përmbajtjen. Kështu që sigurohuni, kështu krijoni përmbajtjen, që një lexues të lexojë përmbledhjen dhe të kapë motivin dhe mesazhin, që ju përcillni.

  Ekzistojnë lloje të ndryshme të përmbajtjes SEO si postimet në blog, artikuj, Webinhalte, Faqet e produktit, Infografikë dhe prezantime në PowerPoint. Google po zhvillon më tej algoritmin e tij për strategjitë SEO dhe renditjen e motorëve të kërkimit. Kështu që sigurohuni, se jeni të informuar për gjithçka, në çfarë të përqëndrohet.