WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog
  Telefon: +49 8231 9595990

  Kuptimi i titujve H1 në optimizimin e motorëve të kërkimit

  SEO Agentur
  SEO Agentur

  Etiketat e titullit mund të kuptohen si pjesë të kodit, me të cilat mund të bëni disa ndryshime në fjalë, për ta bërë anën tuaj të dallohet nga të tjerët. Kjo do të ndihmojë lexuesit tuaj, lehtë për të kuptuar thelbin e faqes. Motorët e kërkimit mund të njohin, për çfarë ka të bëjë anën tuaj, dhe përmirësoni renditjen për disa fraza dhe fjalë kyçe.

  Përdorimi i etiketave të titullit për të siguruar renditje më të mirë të motorëve të kërkimit ka një rekord të gjerë. Ky është një nga faktorët e renditjes të njohur fillimisht të Google. Ndërsa algoritmet e motorëve të kërkimit evoluojnë, është e rëndësishme të njihet, si dhe pse këto tituj mbajnë kuptimin e tyre dhe si t'i përdorin ato për motorët e sotëm të kërkimit.

  Algoritmi dhe titujt e Google

  Algoritmi i Google u lëshua në 1998 në një raport hulumtimi të quajtur “Anatomia e një motori kërkimi” prezantuar. Ai formoi bazën për praktikat e optimizimit të motorëve të kërkimit (SEO), të cilat janë të përshtatshme për motorët modernë të kërkimit.

  Çfarë thotë Google për H1 dhe titujt?

  Arsyeja për kaq shumë kuriozitet është, ato tituj do të vazhdojnë të pranohen si më të peshuara nga komuniteti SEO, d. H. Një shkallë më e lartë e kontrollit si një aspekt i renditjes.

  Përdoren etiketat e titullit, për të kuptuar kontekstin e një faqe në internet. ata nuk janë këtu, për t’i dhënë përmbajtjes më shumë renditjen e saj. Në vend që të ndikojmë në një rezultat renditjeje, përdoren etiketat e titullit, të ndikimit, si njeh algoritmi, për çfarë bën fjalë një faqe përmbajtjeje.

  Kuptimi i etiketave H1

  Etiketat H1 janë etiketat e notave më të larta, që përfaqësojnë përmbajtjen e një faqe në internet. Motorët e kërkimit në thelb i japin kësaj etikete më shumë vlerë sesa etiketave të tjera të titullit. Prandaj është e qartë, se është e dobishme në përmirësimin e renditjes së një faqe në internet, nëse e përdorni atë në mënyrë të përshtatshme me taktikën SEO në faqe.

  Si mund të identifikoj etiketat e optimizuara H1?

  1. Uebfaqja juaj mund të ketë vetëm një etiketë H1. Nëse jo, duhet të merrni parasysh një ndryshim.

  2. Etiketat H1 duhet të jenë në krye të përmbajtjes së faqes në internet. Sigurohuni, që faqja juaj të mos ketë etiketa H1 në mes të faqes tuaj.

  3. Supozohet të ndihmojë lexuesin, kuptoni ambientin e anës tuaj

  SEO i konsideron etiketat H1 si më të dobishmet, pasi ato i përshtaten përvojës së përdoruesit të një faqe në internet.