WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog
  Telefon: +49 8231 9595990

  Llojet e SEO, që duhet të dini

  SEO

  Në mënyrë të pavarur nga, cili lloj, Lloji ose madhësia e biznesit tuaj që ju drejtoni, ist eine Online-Präsenz der Schlüssel, dhe paraqitja në kërkim është vendimtare, për të gjeneruar lidhje dhe për të fituar para në internet. Nëse keni një faqe në internet, ju duhet ta optimizoni këtë, të shfaqet në rezultatet e kërkimit në Google. Ekzistojnë lloje të ndryshme të SEO, që duhet të dallosh, për të drejtuar një biznes të suksesshëm.

  On-Page-SEO

  Eine der bekanntesten Arten von SEO ist On-Page-SEO. Ju mund ta bëni këtë si tekst, Vendosni fizikisht imazhe ose kod në faqen e faqes tuaj të internetit.

  1. Ju duhet të bëni një kërkim të gjerë të fjalëve kyçe, para se të mendoni për optimizimin e kërkimit. Fjalët kyçe tuaja klasike shoqërohen me markën tuaj dhe kanë një vëllim të lartë kërkimi çdo muaj me pak konkurrencë.

  2. Mos bëni gabime, Përdorni etiketat H1 për të hartuar tekstin tuaj. Kur e mendon, Përdorni etiketa të shumta H1 në një faqe në internet, kjo mund të ndikojë seriozisht në renditjen tuaj.

  3. Ashtu si çdo faqe ka një etiketë H1, ata gjithashtu kanë një titull dhe një përshkrim meta.

  4. Përshkrimi meta juaj është menjëherë pas titullit tuaj. Kjo është një arsye më e gjatë për këtë, për çfarë ka të bëjë anën tuaj, dhe duhet të jetë në mes 160 dhe 300 Përfshi karaktere.

  Off-Page-SEO

  Off-Page-SEO umfasst Aktivitäten wie Bloggen, Krijimi i backlinks dhe krijimi i lidhjeve të brendshme. Blogimi është jetik për procesin e SEO. Ai i jep faqes tuaj të internetit më shumë përmbajtje cilësore, kështu që motorët e kërkimit mund t'i zvarritin ato. Mund të rrisë numrin e vizitorëve dhe të përmirësojë renditjen, në qoftë se ju e dini, cfare ben.

  Lokale SEO

  Es ist eine dieser effektiven Arten von SEO, e cila mund të jetë e ndërlikuar për t’u zbatuar, por ka shumë taktika, që mund të aplikoni, për të përmirësuar renditjen tuaj lokale. Kjo njihet si një paketë lokale. Google do të shfaqë opsionet lokale pranë jush, kur jeni duke kërkuar për një produkt ose shërbim.

  I volitshëm, Mobiltelefon

  Die Optimierung Ihrer Website für die Benutzerfreundlichkeit ist in der heutigen digitalen Welt von entscheidender Bedeutung. Kudo që të shikoni, po kërkon dikë me smartphone -in e tij përmes Google.

  White Hat SEO gegen Black Hat SEO

   White Hat SEO ist das, për çfarë kemi folur deri më tani. Kryerja e kapelës së bardhë SEO do të thotë, që të ndiqni udhëzimet. Nëse ndiqni normat, motorët e kërkimit shpërblehen me renditje të mirë.

  Ndërsa Black Hat SEO shkel të gjitha rregullat e SEO. Pronarët e faqeve të internetit mund të përdorin truke të tilla, të përdorin motorët e kërkimit për renditje në kërkim.