WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog

  Shenjat e tij, se jeni duke therur shndërrimet në dyqanin tuaj ecommerce

  SEO

  Shumica e vizitorëve, që hyjnë në një biznes të tregtisë elektronike, mos blini kurrë asgjë atje. Kjo çon në një normë të ulët konvertimi. Optimizimi i Normës së Konvertimit synon ta bëjë këtë, për të mbushur boshllëkun, duke përmirësuar dyqanin tuaj të tregtisë elektronike, duke ndikuar në vizitorët tuaj të mundshëm, të bëheni klientët tuaj potencialë. Optimizimi i CRO ose normës së konvertimit nuk është një proces afatshkurtër. Përkundrazi, është një zgjidhje afatgjatë, me të cilat ju mund të formoni përvojën e blerjes së vizitorëve tuaj me vetëm disa ndryshime.

  Le ta zbulojmë, cilat aktivitete ndikojnë në performancën e biznesit tuaj.

  1. Përdorimi i imazheve me cilësi të dobët – Imazhet janë parësore për çdo biznes të tregtisë elektronike. Fotografitë paraqesin produktet tuaja para klientëve tuaj. Kështu që ju duhet të jeni të kujdesshëm, atë që zgjidhni të përdorni në biznesin tuaj. Ju gjithashtu mund të bëni fotografi të mira të produkteve tuaja me ndihmën e smartphone tuaj. Çfarë duhet të bëni, është, merrni masa paraprake të arsyeshme, ndërsa ju klikoni në përfshirjen e produkteve tuaja. Ju madje mund të punësoni një fotograf profesionist, i cili klikon në goditjet fantastike për ju.

  2. Politika e pakëndshme e kthimit – Blerësit online janë në rrezik, nëse ata vendosin të blejnë nga një dyqan online, meqenëse nuk prekin produktin që kanë blerë, shikoni ose shijoni. Ju keni vetëm disa fotografi dhe video, që përshkruajnë produktin. Prandaj, duhet të siguroheni, që ata mund të kthejnë ose zëvendësojnë produktin, nese nuk te pelqen. Ju duhet të përfshini politikat e kthimit të orientuara nga klientët, për të mbështetur klientët.

  3. Server-Torpid – Kur një dyqan ecommerce merr shumë kohë për tu ngarkuar, klientët janë të frustruar dhe kalojnë në një tjetër për të blerë. Arsyeja kryesore për shitjet e humbura është një dyqan i ngadalshëm i ngarkimit. Shkaqet kryesore mund të jenë një ofrues i dobët i pritjes dhe një fund i paoptimizuar.

  4. Kopje e pavlefshme e faqes – Kopja e faqes së një dyqani ecommerce duhet të përshkruajë produktin në përputhje me rrethanat. Duhet të përmbajë detaje të mjaftueshme, për t'i dhënë blerësit një pasqyrë të qartë për këtë, atë që po shet. Duhet të përdoret gramatika dhe pikësimi i duhur. Merr një shkrimtar, kush mund ta bëjë atë në mënyrë perfekte për ju.

  Këto ishin disa nga gabimet, që mund të bëni në dyqanin tuaj të tregtisë elektronike. Nëse nuk i kushtoni vëmendje, mund të humbni shumë konvertime dhe klientë të rëndësishëm. Kështu që më mirë të jeni të kujdesshëm me të gjitha sa më sipër.

  Videoja jone
  Merrni kuotë falas