WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog

  Analiza e strategjisë së ndërtimit të lidhjeve të një kompanie

  Linkbuilding-Strategie

  Google është bërë i rreptë në vitet e fundit, Websites mit unnatürlichen und irrelevanten Links zu bestrafen. Kjo krijon një problem me metodat e zakonshme të ndërtimit të lidhjeve. Veprimi i kujdesshëm i Google kundër lidhjeve të panatyrshme vitet e fundit ka ngritur pyetjen “Ndërtimi i lidhjeve ka vdekur?” Gjobat mund të kushtojnë miliona dollarë të ardhura, bizneset online humbasin. Google ka dyfishuar ndëshkimin e saj në faqet e internetit me azhurnimet e tij Penguin, që marrin pjesë në skemat e lidhjeve. E gjithë kjo mund të rekomandojë, ndërtimi i lidhjeve është një aktivitet joefektiv. E vërteta është megjithatë, ajo lidhje ndërtimi është e madhe dhe ende ekziston. Çfarë nevojitet, është, që ndërtimi i lidhjeve bazohet në real, duhet të bëhet në mënyrë të ligjshme dhe të arsyeshme.

  Gjërat, që shkaktojnë probleme për faqen tuaj, janë lidhje nga faqet e internetit me malware ose viruse. Lidhjet nga faqet e internetit me vlerë të ulët mund të jenë të rrezikshme dhe duhet të hiqen. Përkundrazi, lidhjet duhet të jenë relevante.

  Përmbajtja e mirë në një blog është një mundësi e shkëlqyeshme, Fitoni lidhje. Blogimi për vizitorët gjithashtu mund të jetë efektiv, kur bëhet në mënyrë perfekte. Komentimi i blogeve të ndryshme dhe fshirja e lidhjes së faqes ose blogut në një koment është logjike, për të krijuar lidhje, me kusht që të ndiqni udhëzimet në blog, në të cilën lini komente.

  Mediat sociale janë një mjet i shkëlqyeshëm për krijimin e lidhjeve, dhe motorët e kërkimit gjithashtu marrin parasysh të dhëna të tilla sociale. Pra, krijoni përmbajtje të shkëlqyeshme dhe ndani atë në Facebook, cicërimë në twitter etj. Nëse lexuesit i pëlqejnë artikujt, ndani ato në mediat sociale, që do të thotë ______________, që gjithnjë e më shumë njerëz lexojnë përmbajtjen. Shtë një mënyrë e natyrshme e lidhjes me përfshirjen e njeriut në proces në krahasim me metodat tradicionale.

  Krijoni përmbajtje të zhurmshme, për të gjeneruar lidhje autentike. Megjithatë nuk ka asnjë formulë, e cila garanton, çfarë përmbajtje bëhet virale, por ju mund të shikoni tendencat, të dish, ajo që është e popullarizuar në çdo kohë të caktuar.

  Përdorimi i infografive të zgjuara mund të jetë një mundësi e shkëlqyeshme, Për të tërhequr lexuesit. Humori mund të përdoret me zgjuarsi në infografikë dhe madje edhe në titra, për të tërhequr lexuesit. Listat janë gjithashtu të preferuarat shumëvjeçare të lexuesve. Listimi i faqes tuaj në drejtori vendore me cilësi të lartë dhe specifike për industrinë është një mënyrë e dobishme për krijimin e lidhjeve.

  Ndërtimi i lidhjeve është një proces afatgjatë dhe pjesë e një strategjie gjithëpërfshirëse të marketingut të përmbajtjes. Ju duhet ta ndiqni atë me gjithë seriozitetin për një periudhë të zgjatur kohe, për të arritur rezultate të qëndrueshme.

  Videoja jone
  Merrni kuotë falas