WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog

  Përditësimet në Hiq përmbajtjen e vjetëruar nga Google

  SEO Services

  Konsola e kërkimit e Google po bën azhurnime për mjetin e tij të vjetëruar të heqjes së përmbajtjes, të cilat pronarët e faqeve të internetit mund t'i përdorin për të kërkuar heqjen e URL -ve, që ata nuk e zotërojnë. Mos lejoni që mjeti i heqjes së përmbajtjes në këtë tastierë kërkimi t'ju ngatërrojë. Kjo do të heqë mjetet e vjetruara të përmbajtjes, të cilat janë zhvilluar posaçërisht për raste krejtësisht të ndryshme.

  Shtë zhvilluar, në mënyrë që pronarët e faqeve të internetit të heqin shpejt faqen e tyre të internetit nga faqet e rezultateve të motorit të kërkimit. Mjeti i vjetëruar i heqjes së përmbajtjes do të zbatohet, për të dërguar një kërkesë për deindeximin e faqeve në uebfaqe të tjera.

  Çdokush mund të dërgojë një kërkesë për heqjen e përmbajtjes së ndenjur, që mendoni se duhet të hiqet nga rezultatet e kërkimit.

  Duke përdorur Faqen “Hiq përmbajtjen e vjetëruar”

  1. A e kupton, wofür das Werkzeug verwendet wird und wofür das Werkzeug nicht verwendet wird
  2. Öffnen Sie nun das Tool Veralteten Inhalt entfernen. Për ta bërë këtë, duhet të regjistroheni me një llogari Google, për të parandaluar keqpërdorimin me këtë mjet.
  3. Shkruani URL -në e faqes në formatin që dëshironi.
  4. Klikoni Paraqit. Nëse faqja ekziston akoma në URL -në e specifikuar, do t'ju nxitet, jep informacion shtesë.
  5. Kur një dorëzim është i suksesshëm, do ta zbuloni, që kërkesa juaj të jetë e shënuar në historikun e kërkesës më poshtë.
  6. Kthehu, për të parë statusin e kërkesës tuaj. Nëse kjo refuzohet, do të shfaqet një lidhje, kush shpjegon arsyen.
  7. Kur aprovohet një kërkesë:
  8. Kur faqja hiqet, nuk do të shfaqet më në rezultatet e kërkimit.
  9. Nëse faqja ekziston akoma, por ndryshohet, copëzat dhe rezultati i ruajtur do të hiqen nga rezultatet e kërkimit, por u ringjall herën tjetër kur një kërkues google viziton të njëjtën faqe. Deri atëherë, faqja mund të shfaqet në rezultatet e kërkimit.

   Werfen wir einen Blick auf die Neuigkeiten

  • Die aktualisierte Version des Tools zum Entfernen veralteter Inhalte verfügt über eine belebte Benutzeroberfläche, përmes të cilave funksionet ekzistuese mund të përdoren instinktivisht.
  • Kompetencat e mjetit të përmbajtur të hequr vjetër nuk kanë ndryshuar, në mënyrë që ekspertët e SEO dhe pronarët e faqeve të internetit të mos humbasin funksionalitetin.
  • Google ndryshoi pamjen dhe ndjenjën e mjetit si kjo, se është më e qëndrueshme me ndërfaqen e re të kërkimit të Google Search Console.
  • Alsoshtë gjithashtu e optimizuar më mirë për pajisjet mobile, ku dëshironi të hiqni përmbajtje të vjetëruar në lëvizje.

  Një shënim do të shfaqet në krye të versionit të vjetër, të cilat ende mund të arrihen. kjo do të thotë, se ai ishte pas mesit të janarit 2021 nuk do të jetë më në dispozicion. Kjo datë mund të jetë e disponueshme shumë shpejt. Kështu që është më mirë të përditësoni faqeshënuesit tuaj, për të kaluar në heqjen e përditësuar të mjetit të vjetëruar të përmbajtjes.

  Videoja jone
  Merrni kuotë falas